Nieuws

Drie Michelinsterren en twee wijnhuizen in één lunch

Twee door Michelin bekroonde chefs én twee vooraanstaande wijnmakers. Prima ingrediënten voor een mooie lunch! Zaterdag 4 november moet je ervoor naar restaurant De Nederlanden in Vreeland. Voor 195 euro all-in reserveer je een plek aan tafel.

De met twee Michelinsterren bekroonde Arjan Speelman van Ciel Bleu in Amsterdam komt naar Vreeland om er met sterchef Wilco Berends van De Nederlanden een lunch van zes gangen te verzorgen.

Wijnmakers aanwezig

Bij de gerechten worden wijnen geschonken van twee gerenommeerde wijnhuizen: Weingut Emrich-Schönleber en Weingut JJ Adenauer.

De wijnmakers zijn zelf ook aanwezig om de gepresenteerde wijnen toe te lichten en hun product te laten proeven. De kosten voor de lunch bedragen 195 euro. Dit is een all-inprijs. Met het aperitief en de hapjes wordt om 12.00 uur gestart.

Lees ook:
Bij Eden geef jij je over aan het creatieve brein van chef Herman
Tijdloze eigentijdsheid bij Bistrobar Beaune in Rozendaal
Aan de Zweth: laat je verleiden door de liefdesbrief van Joris

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Mondiale MVO-prijs voor The Grand Amsterdam

Volgend artikel

Wijnen uit de Bordeaux op tafel bij Dorset in Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.