Nieuws

Wijnen uit de Bordeaux op tafel bij Dorset in Borne

Witte en rode wijnen uit de Bordeaux spelen vrijdag 20 oktober de hoofdrol bij Dorset in Borne. Het Twentse restaurant serveert die dag een menu van vijf gangen, waarbij ieder gerecht wordt begeleid door twee wijnen uit de bekende Franse wijnstreek.

De culinaire wijn-spijsavond in Borne vindt plaats in samenwerking met Bordeauxspeciaalzaak Dé Bordeauxspecialist. ‘Met als stralend middelpunt witte en rode wijnen uit de Bordeaux’, aldus het restaurant.

‘We ontvangen je om 18.45 uur met een glas sprankelende champagne en laten jou daarna genieten van een vijfgangenmenu, dat de voortreffelijke kwaliteit van de Bordeauxwijnen weerspiegelt.’

Grote namen

Onder de geserveerde wijnen grote namen als Château Smith Haut Lafitte, Château Trotte Vielle, Château Marquis d’Alesme en Château Léoville Poyferré.

‘De kenner zal geen moment twijfelen over het unieke van deze avond. Ben je minder bekend met de parels uit de Bordeaux, dat is dit een uitgelezen kans.’ De kosten per persoon voor deze bijzondere culinaire beleving bedragen 175 euro.

Lees ook:
Michelin breidt selectie gids uit met twee nieuwe restaurants
Roberto’s viert verjaardag met culinaire reis door Italië
‘144 topgerechten’ tijdens tweede Patrons Chef’s Table

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Drie Michelinsterren en twee wijnhuizen in één lunch

Volgend artikel

De ontwikkeling van smaakvariaties bij Zeeuwsche Zoute

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.