Nieuws

‘144 topgerechten’ tijdens tweede Patrons Chef’s Table

Restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers gaat voor het tweede opeenvolgende jaar een enorme Chef’s Table plaatsen in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De 25 aangesloten leden serveren ieder afzonderlijk een menu van zes gangen met daarin signatuurgerechten. Jij kunt een plek aan tafel reserveren.

De Patrons Chef’s Table vindt zondag 28 januari plaats in de Amsterdamse Beurs van Berlage. De ticketverkoop start op 19 oktober, een plek aan tafel kost 650 euro en de dresscode is cocktail.

28 Michelinsterren

De 25 patrons van de vereniging zijn samen goed voor 28 Michelinsterren. Ze serveren ieder afzonderlijk een zesgangenmenu. ‘144 absolute topgerechten dus, die ze live en telkens aan een andere tafel zullen bereiden’, zo klinkt de aankondiging van het bijzondere evenement. Het diner wordt afgesloten met een after party met dj’s, cocktails en champagne.

Beurs van Berlage

‘Om met alle vrienden van Les Patrons Cuisiniers zoiets neer te zetten op een absolute prachtlocatie in de Beurs van Berlage, is pure magie’, aldus Jef Schuur namens de restaurantvereniging.

‘Nergens koken zoveel topchefs tegelijk op één avond als tijdens deze Chef’s Table. Dat is absoluut uniek en dat voel je aan alles…’

Wijnen

Net als tijdens de eerste editie verzorgen de sommeliers van de patrons de bijpassende wijnen. Speciaal voor de gelegenheid selecteren zij unieke jaren op magnum, zo besluit Les Patrons Cuisiniers.

Lees ook:
Foto’s vernieuwde restaurant van hotel New York Rotterdam
Mikel Pouw van Nice to Meat over suddervlees
‘Nieuwe Rijks krijgt Nederlands culinair erfgoed als basis’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe general managers voor hotels Bilderberg

Volgend artikel

Zo sorteer jij het best je keuken: 10 tips!

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.