Foto’s vernieuwde restaurant van hotel New York Rotterdam
Het op de begane grond gesitueerde restaurant van hotel New York in Rotterdam is vernieuwd. De eetgelegenheid met ruimte voor vierhonderd gasten is in delen aangepakt en omgetoverd tot een gezellige, sfeervolle en knusse ruimte, zo laat Demi van der Sluijs ons weten. Wij hebben de foto’s!
Het restaurant op de begane grond is één van de twee eetgelegenheden van het hotel van WestCord. Door de brede à-la-cartemenukaart kunnen gasten kiezen voor uitgebreid of simpel eten, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
Ronde tafels en rode banken
‘Nieuwe en vooral opvallende toevoegingen zijn met name de rode banken, ronde tafels – waardoor je knusser kunt zitten – en comfortabele stoelen met mooie stoffen’, aldus Demi. ‘Ook zie je het herkenbare hotel New York-logo terug op bepaalde tafels. Al met al een gezellige boel.’
NY Basement
In het souterrain van het nostalgische en karakteristieke pand huisvest NY Basement, een trendy fine dining-restaurant.
Lees ook:
François Geurds gooit roer om bij FG Food Labs Rotterdam
Pieter Timmer neemt Joelia Rotterdam over van Mario Ridder
Aan de Zweth: laat je verleiden door de liefdesbrief van Joris
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.