Blog

Mikel Pouw van Nice to Meat over suddervlees

Maandelijks geeft Mikel Pouw, de slager van Nice to Meat, ons les over vlees. In zijn inspirerende video’s gaat het deze keer over suddervlees. Van welke delen van de koe komt het suddervlees, en wat zijn de eigenschappen van dit bijzondere stukje vlees? Mikel geeft vakkundig uitleg en tips.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met Nice to Meat, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en/of het bestellen van suddervlees of vegetarische producten, kun je terecht op de website Nicetomeatyou.nl. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bouchot mosselen: delicatesse in het seizoen

Volgend artikel

Waarom Jonnie Boer fan is van de Urban Cultivator

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.