Nieuws

Zomer BBQ bij restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre

Bij De Treeswijkhoeve in Waalre vindt zondag 1 september de Zomer BBQ plaats. In en om het tweesterrenrestaurant kun je gerechten proeven van diverse chefs en bij leveranciers van eigenaren Anne-Laura en Dick Middelweerd leer je van alles over de producten die ze leveren.

‘Een leuke zondagmiddag, maar dit jaar in een ander jasje’, aldus Anne-Laura en Dick Middelweerd over hun jaarlijkse Zomer BBQ. ‘Natuurlijk blijft de barbecue centraal staan, maar de beleving zal dit jaar volledig anders zijn.’

Video Chef2Chef: Anne-Laura en Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve

Dick Middelweerd
De eigenaren van De Treeswijkhoeve gaan er samen met bevriende chefs ‘een feestje van maken’. Wie die chefs zijn, wordt later bekendgemaakt. Volg daarvoor de sociale media-kanalen van het tweesterrenrestaurant.

Leveranciers
In en om het restaurant kun je proeven bij de diverse chefs en nemen leveranciers je mee in de wereld van de producten die zij leveren. Dj Joep zorgt voor de muziek en de aankleding is in handen van Domein Oogenlust.

De kosten bedragen 140 euro per persoon, de middag start om 14.00 uur. Reserveren kan via de website van De Treeswijkhoeve.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Chef beste restaurant van de wereld gast Joris Bijdendijk

Volgend artikel

Koninklijk genieten van keizerlijk menu bij restaurant Zheng

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.