Feest in Waalre. De Treeswijkhoeve bestaat 30 jaar. Sinds 2000 is het tweesterrenrestaurant in handen van Anne-Laura en Dick Middelweerd. Wij haalden de ondernemers en echtgenoten voor de camera en stelden ze een aantal vragen over de ander voor onze rubriek Chef2Chef.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Hoe proef je een luxe bonbon op de juiste manier? Laat bonbon-maker Geert-Jan Heesterbeek van…
-
Boeken - Na zijn prijswinnende kookboek TLV komt Jigal Krant met een verrassend vervolg. TLV…
-
Wat drijft chefs en hoteliers? Wat doen ze om fit te blijven, waar eten ze…