Nieuws

Wagyu-diner van sterchef Wilco Berends bij De Nederlanden

Wagyu-vlees in de hoofdrol donderdag 1 december bij De Nederlanden in Vreeland. In samenwerking met Slagerij Château Briand en Nice to Meat verzorgen Caroline en Wilco Berends een vijfgangenmenu met de verschillende gradaties van Wagyu-vlees.

‘Schuif aan op Bourgondische wijze, zo wordt de Wagy-avond op donderdag 1 december aangekondigd.

Restaurant
Je neemt plaats aan grote tafels in het restaurant van De Nederlanden en geniet van een gastronomisch vijfgangenmenu van Wilco Berends met de verschillende gradaties van Wagyu-vlees.

Vlees
De avond is georganiseerd in samenwerking met Corrie van Ettekoven van Slagerij Château Briand en Mikel Pouw van Nice to Meat. Zij vertellen meer over het bijzondere en heerlijke vlees.

Vijf gangen all-in
Voor het vijfgangenmenu all-in, dus inclusief wijnen, water en koffie, betaal je 145 euro per persoon.

Reserveren
Een plek reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@denederlanden.nl of door te bellen met telefoonnummer (0294) 23 23 26.

Michelin
Restaurant De Nederlanden is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

De Nederlanden vernieuwd

Restaurant De Nederlanden is begin dit jaar volledig vernieuwd. ChefsFriends mocht als eerste op bezoek komen met de videocamera en sprak met Wilco en Caroline Berends over het resultaat.

Vorig artikel

De koelkast van Joris Peters

Volgend artikel

Gault&Millau reikt awards uit: Sidney Schutte Chef van het Jaar

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.