Nieuws

Nieuwe maîtres voor De Bokkedoorns in Overveen

Tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen heeft opvolgers voor de vertrekkende maître-sommelier Niels van Overmeire. ‘Ik denk dat de werkdruk die we dagelijks ervaren, goed het hoofd wordt geboden met de keuze voor twee maîtres in plaats van één. Een soort één plus één is drie’, aldus eigenaar Pascal Beeren.

Niels van Overmeire kiest voor een carrièreswitch en is vanaf 1 juli niet meer werkzaam voor het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van eigenaar Pascal Beeren. Zijn vertrek wordt opgevangen door Tim Dorissen en Barry Kleijne.

Tim Dorissen

Tim werkt al twaalf jaar in het restaurant en leerde de kneepjes van het vak van Niels en diens voorganger Peter Bruins. Hij gaat de rol van maître op zich nemen.

Barry Kleijne

Barry is straks maître-sommelier. Hij deed zijn ervaring op bij onder andere Chapeau in Bloemendaal, ML in Haarlem en hotel Okura Amsterdam, en in Australië.

Pascal Beeren

‘Vanaf 1 juli kunnen we met elkaar de toekomst positief tegemoet zien’, aldus Pascal. ‘Stiekem ben ik wel blij met alle veranderingen, die hebben we in het verleden ook vaak genoeg gehad en daar zijn we altijd sterk uitgekomen.’

‘Met al onze kwaliteiten en de wil om elkaar uit te dagen, van elkaar te leren, maakt dat ik erg uitkijk naar de zomer. Ik denk dat de werkdruk die we dagelijks ervaren, goed het hoofd wordt geboden met de keuze voor twee maîtres in plaats van één. Een soort één plus één is drie.’

Lees ook:
Eigenaar restaurant De Bokkedoorns opent zaak op Bonaire
Video: Pascal Beeren bij De Bokkedoorns in voetsporen vader

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Groene Lantaarn breidt portfolio uit met Bib-restaurant

Volgend artikel

Wellness resort met bier- en wijnbaden viert 35-jarig bestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.