Nieuws

Foto’s Wijnbar Hemel & Aarde in Utrecht

Wijnbar Hemel & Aarde in Utrecht heeft de deuren geopend. De nieuwe horecagelegenheid werd recent al aangekondigd als bijdehand zusje van het gelijknamige restaurant en huisvest in het pand naast de eetgelegenheid. Zo ziet het eruit!

De wijnbar volgt dezelfde filosofie als het restaurant: ‘Een verrassend menu vol seizoensproducten wordt met veel persoonlijke service geserveerd.’ Het moet een plek zijn waar je als gast ‘verrassende wijnen kunt proberen en ontdekken’.

Op het menu staan de bekende druivensoorten naast hidden gems van kleinere boeren en wijnhuizen. Wat ze volgens de initiatiefnemers verbindt, is dat het stuk voor stuk pure en elegante wijnen zijn.

Chef René van der Weijden van Hemel & Aarde zorgt voor de bites. Denk aan Korean style zwezerik met een glaze van pepermiso, oesters met koffieponzu en krokante boerenopleg. Buiten de snacks komen uit de keuken ook kleine gerechten om te delen.

Lees ook:
Hemel & Aarde in Utrecht krijgt ‘bijdehand zusje’
New Chef on the Block Niels opent Heimat in Utrecht

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hans Kinkartz over 25 jaar Atelier in Gulpen: ‘Ster als ultieme erkenning’

Volgend artikel

Welk stuk vlees past het best bij welk gerecht?

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.