Foto’s Wijnbar Hemel & Aarde in Utrecht
Wijnbar Hemel & Aarde in Utrecht heeft de deuren geopend. De nieuwe horecagelegenheid werd recent al aangekondigd als bijdehand zusje van het gelijknamige restaurant en huisvest in het pand naast de eetgelegenheid. Zo ziet het eruit!
De wijnbar volgt dezelfde filosofie als het restaurant: ‘Een verrassend menu vol seizoensproducten wordt met veel persoonlijke service geserveerd.’ Het moet een plek zijn waar je als gast ‘verrassende wijnen kunt proberen en ontdekken’.
Op het menu staan de bekende druivensoorten naast hidden gems van kleinere boeren en wijnhuizen. Wat ze volgens de initiatiefnemers verbindt, is dat het stuk voor stuk pure en elegante wijnen zijn.
Chef René van der Weijden van Hemel & Aarde zorgt voor de bites. Denk aan Korean style zwezerik met een glaze van pepermiso, oesters met koffieponzu en krokante boerenopleg. Buiten de snacks komen uit de keuken ook kleine gerechten om te delen.
Lees ook:
Hemel & Aarde in Utrecht krijgt ‘bijdehand zusje’
New Chef on the Block Niels opent Heimat in Utrecht
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green, Nederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.