Nieuws

Eigenaar restaurant De Bokkedoorns opent zaak op Bonaire

Pascal Beeren is sinds 1 oktober ook als ondernemer actief op Bonaire. De eigenaar van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen heeft op het Caribische eiland Ocean Oasis Beach Club overgenomen met collega-ondernemer David Landman. ‘We verwezenlijken onze droom.’

Als studiegenoten op de Hogere Hotelschool in Den Haag spreken ze al af ‘ooit samen iets te beginnen’. In 2022 komen ze die afspraak na: sinds 1 oktober exploiteert het duo op Bonaire Ocean Oasis Beach Club.

Pascal Beeren
David, die ook als horecaondernemer actief is in de binnenstad van Den Haag, neemt de dagelijkse leiding op zich. Pascal kan zich daardoor blijven richten op zijn met twee Michelinsterren bekroonde restaurant in Overveen.

‘De afgelopen twee jaar hebben erg veel energie gekost en we waren toe aan iets nieuws, een positieve energie’, legt Pascal uit. ‘Het is een grote stap en die durf ik alleen te zetten met David. Toen deze kans voorbijkwam, zijn we naar Bonaire gegaan en zagen het meteen voor ons.’

Beachclub
Met de overname van de drie jaar jonge beachclub maken ze naar eigen zeggen een vliegende start en zijn ze geenszins van plan alles om te gooien. Volgens de nieuwe eigenaren ligt het op één van de mooiste stukjes van Bonaire.

Ocean Oasis Beach Club telt ruim negenduizend vierkante meters en ligt pal aan de oceaan. Er is ruimte voor honderden gasten, verdeeld over het restaurant, loungestoelen, strandbedden en cabanas voor twee personen voor wat extra privacy.

Lees ook:
Geert Jan Vaartjes nieuw gezicht van hotel en restaurant in Dokkum
Sabero Roermond dicht: ‘Openen restaurant in ons huis in Leende’
Bekend restaurant Kaatje bij de Sluis in andere handen

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tien sterrenchefs bundelen krachten in Slot Zeist

Volgend artikel

Nederlands product met ‘uniek verhaal’ bij Kaasfort Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.