Nieuws

Schilo van Coevorden de keuken in met Hisato Hamada

Taiko Restaurant in Amsterdam heeft de viering van het 5-jarig bestaan formeel afgetrapt. Schilo van Coevorden verzorgt vijf ‘four hands’-diners met internationale topchefs. De aftrap was deze maand met Albert Adrià, in februari komt de Japanse chef Hisato Hamada naar het Conservatorium Hotel. De reserveringslijn is open.

Om het 5-jarig bestaan van Taiko Amsterdam te vieren, kookt Schilo van Coevorden met vijf van zijn grootste inspiratiebronnen.

Conservatorium Hotel
In februari komt de Japanse chef Hisato Hamada naar het restaurant van het Conservatorium Hotel. Hij neemt het stokje over van Albert Adrià, die deze maand aftrapte.

Wagyumaffia
Hisato Hamada is de man achter de 180 dollar kostende sandwich ‘Wagyu katsu sando’ en mede-eigenaar van het Japanse restaurantconcept Wagyumaffia, waarmee hij een ode brengt aan Wagyu beef.

Reserveren
Wil jij erbij zijn, volg dan deze link en reserveer direct een plek aan de chef’s table van Schilo van Coevorden.

Four hands-diners
Op de agenda staan ook nog ‘four hands’-diners met driesterrenchef Gérald Passédat van Le Petit Nive – volgens Schilo de beste vischef van de wereld – en Boby Geetha.

Hij is als corporate executive chef van Asha’s verantwoordelijk voor achttien restaurants in Engeland en het Midden-Oosten. Wie de vijfde chef is, wordt later dit jaar bekendgemaakt.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Marko Karelse viert 10 jaar Villa la Ruche met 10 gangen

Volgend artikel

Video: four hands lunch bij Scanpan-ambassadeur Wilco Berends

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.