Nieuws

Marko Karelse viert 10 jaar Villa la Ruche met 10 gangen

Villa la Ruche in Voorburg bestaat tien jaar. Om dat te vieren, serveert chef-kok en eigenaar Marko Karelse in zijn restaurant een menu van tien gangen met daarin enkel klassiekers. Te reserveren tot en met 7 december. De prijs per couvert bedraagt 100 euro.

In november bestaat restaurant Villa la Ruche in Voorburg tien jaar. Chef-kok en eigenaar Marko Karelse ‘trekt alle registers van de afgelopen jaren open’ om stil te staan bij dit heuglijke feit.

Klassiekers
Tot en met 7 december serveert Marko een menu van tien gangen met daarin enkel Villa-klassiekers. Je wordt ontvangen met een feestelijk aperitief van het huis en geniet vervolgens van ‘een trip down memory lane’.

Reserveren
Per persoon krijg je per twee gangen een bijpassend glas wijn geserveerd en ook water en koffie/thee zijn inbegrepen. De prijs per persoon bedraagt 100 euro. Benieuwd naar het menu? Direct een reservering plaatsen? Het kan via deze link.

JRE-Nederland
Wij feliciteren Marko van harte met het jubileum van Villa la Ruche, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bas van Kranen en Alain Passard bij Bord’Eau Amsterdam

Volgend artikel

Schilo van Coevorden de keuken in met Hisato Hamada

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.