KLM gaat opnieuw samenwerken met Thérèse en Jonnie Boer, de eigenaren van De Librije in Zwolle. Vanaf vandaag worden maaltijden van de driesterrenchef geserveerd in de World Business Class. Thérèse gaat deel uitmaken van het wijnpanel om ervoor te zorgen dat de wijnen uitstekend passen bij de gerechten.
KLM-passagiers die vertrekken vanuit Amsterdam en World Business Class vliegen, kunnen vanaf vandaag kiezen uit voor-, hoofd- en nagerechten van de hand van Jonnie Boer.
Driesterrenrestaurant
Het is het resultaat van een hernieuwde samenwerking tussen de luchtvaartmaatschappij en de eigenaar van driesterrenrestaurant De Librije.
Wijnen
Thérèse Boer maakt gedurende de samenwerking deel uit van het KLM-wijnpanel om ervoor te zorgen dat de wijnen uitstekend passen bij de gerechten. Deze wijnen worden vanaf december aan boord geschonken.
Jacob Jan Boerma
KLM werkte eerder ook al samen met de Nederlandse chefs Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge, Mario Ridder, Onno Kokmeijer en Arjan Speelman, Sergio Herman, Cees Helder, Margot Janse en Richard Ekkebus.
De Kleine Schorre
Bovendien wordt in de World Business Class al tien jaar een Nederlandse wijn geschonken: de Rivaner van Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor.
Lees verder
-
Culinaire gids Gault&Millau heeft Thérèse en Jonnie Boer van De Librije in Zwolle verrast met…
-
Restaurant De Librije speelt de hoofdrol in een documentaireserie op Omroep Max. In zes afleveringen…
-
Wars van kapsones, trots op zijn afkomst en al jaren in het bezit van het…