Nieuws

Eindejaarsspecial all-in bij restaurant De Leuf in Ubachsberg

Sluit het jaar smakelijk af met de Eindejaarsspecial van restaurant De Leuf in Ubachsberg. Tot eind 2016 geniet je voor 99 euro all-in op dinsdag, woensdag of donderdag van een viergangenmenu inclusief bruisend aperitief, bijpassend wijnarrangement, mineraalwater en mokkaservies.

Koude, donkere en drukke dagen, zo kenmerkt de periode voorafgaand aan de feestdagen zich meestal.

Michelin
Volgens restaurant De Leuf in Ubachsberg de perfecte periode om de warmte op te zoeken met collega’s, vrienden of familie het jaar smakelijk af te sluiten.

Lunch en diner
Dat kan met de Eindejaarsspecial van de door Michelin bekroonde eetgelegenheid. Uitsluitend op reservering tot eind 2016 van dinsdag t/m donderdag (diner) en op woensdag en donderdag lunch.

Menu Inspiratie
De special bestaat uit vier gangen, een selectie uit het actuele Menu Inspiratie van chef Bas van Kranen (foto), voor 99 euro per persoon.

Wijnen
Dat bedrag is inclusief een bruisend aperitief, bijpassend wijnarrangement, Bru mineraalwater en mokkaservies.

Alliance Gastronomique
Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van De Leuf, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Samenwerking KLM en Thérèse en Jonnie Boer van De Librije

Volgend artikel

Hotel Arena Amsterdam opent café-restaurant PARK

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.