Nieuws

Nieuwe general manager voor vijfsterrenhotel in Amsterdam

Joeri Nuijten is de nieuwe general manager van Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Met deze aanstelling verwacht het vijfsterrenhotel de juiste persoon te hebben gevonden om leiding te geven aan het enthousiaste team en de gasten de komende jaren meer dan ooit te verwelkomen in ‘a world of luxury & art’.

Tijdens zijn studie aan De Rooi Pannen maakte Joeri bij restaurant De Lindehof in Nuenen kennis met ‘gastvrijheid op het hoogste niveau’. Daarna koos hij voor een baan als kelner bij Seabourn Cruiselines, en na zijn terugkeer in Nederland werd restaurant Wollerich in St. Oedenrode zijn werkgever.

Bilderberg

In 2004 stapte hij over naar de hotellerie en ging hij in dienst bij Bilderberg Hotels. Daar werd hij vier jaar later benoemd tot plaatsvervangend general manager van het Bilderberg Garden Hotel en restaurant De Kersentuin in Amsterdam.

Fletcher

Als general manager van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum eindigde hij met zijn team op de tweede plek tijdens een prestigieuze vakwedstrijd (Dutch Hotel Award). Nadat dit hotel werd overgenomen door Fletcher, werkte hij nog drie jaar in Amsterdam voor die hotelgroep. Nu gaat hij aan het werk als general manager in het Amsterdamse Scheepvaarthuis, waarin Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd.

Amrâth Hotels

Amrâth Hotels bestaat uit veertien drie-, vier- en vijfsterrenhotels in Nederland. Deze hotels bevinden zich op bijzondere en centrale locaties, van Maastricht tot Alkmaar.

Lees ook:
Mondiale LGBTQ+-erkenning voor The Grand Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam opent pop-up patisseriewinkel
Spritzeria in de tuin van hotel Pulitzer Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vier de zomerse dagen met één van deze heerlijke cocktails

Volgend artikel

Binnenkort op tv: realityserie met familie Kesbeke

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.