Partnercontent

Binnenkort op tv: realityserie met familie Kesbeke

Partnertcontent – Familiebedrijf Kesbeke speelt de hoofdrol in een nieuwe realityserie. Tafelzurenkoning Oos Kesbeke stoomt zoons Camiel en Silvian klaar om de zaak over te nemen en dat gebeurt terwijl ze worden gevolgd door draaiende camera’s. Het programma heet De Augurkenkoning en wordt vanaf 12 oktober uitgezonden op RTL5.

In de nieuwe serie, die iedere donderdag te zien is, wordt het reilen en zeilen in de fabriek van Kesbeke in Amsterdam gevolgd. ‘De markante Oos Kesbeke heeft het maken van augurken tot waar ambacht verheven en staat aan het roer van dit gigantische tafelzuurimperium’, aldus de makers.

Oos Kesbeke

‘Met zijn onmiskenbaar Amsterdamse mentaliteit regeert hij in zijn fabriekshal: trots als een pauw en zonder blad voor de mond. Lief als het kan, hard als het moet.’

Maar tijden veranderen. Het bedrijf dat in 1948 door zijn grootvader is begonnen, bereidt zich voor op de volgende generatie. Oos is zijn zoons Camiel en Silvian daarvoor aan het klaarstomen en dat is wat we met zijn allen kunnen gaan zien in De Augurkenkoning. Kijken dus!

Vorig artikel

Nieuwe general manager voor vijfsterrenhotel in Amsterdam

Volgend artikel

Kom in contact met kookliefhebbers en deel je kruiden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.