Nieuws

Michelin 2023: vier nieuwe groene sterren

Michelin heeft voor de gids voor 2023 vier nieuwe groene Michelinsterren uitgereikt. Daarmee komt het totale aantal eetgelegenheden met deze onderscheiding waarmee duurzame gastronomie in de schijnwerpers wordt gezet, uit op vijftien.

De nieuwe groene sterren zijn voor Hof aan Zee in Koudekerke, Rotonde in Rotterdam, Morille in Koudekerke en De Dyck in Woubrugge.

Gids voor 2022
Flore in Amsterdam, Triptyque in Wateringen en Héron in Utrecht kregen deze onderscheiding in de gids voor 2022.

Gids voor 2021
Het jaar daarvoor introduceerde Michelin de groene ster en kende het er één toe aan Aan Sjuuteänd in Schinnen, Bolenius in Amsterdam, De Kas in Amsterdam, De Librije in Zwolle, De Nieuwe Winkel in Nijmegen, Het Seminar in Zenderen, Lokaal in Doetinchem en One in Roermond.

Lees ook:
Michelin 2023: achttien nieuwe sterren voor Nederland
Michelin 2023: acht nieuwe Bib Gourmand-restaurants
Michelin reikt awards uit aan sommelier en jonge chef

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dennis Willems: ‘Nog meer zelfvoorzienend ondernemen’

Volgend artikel

Michelin 2023: achttien nieuwe sterren voor Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.