Nieuws

Jubileumarrangement bij Perceel in Capelle aan den IJssel

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel viert zondag 14 juli de negende verjaardag. Eigenaren Sharon Tettero en Jos Grootscholten vieren dat de hele maand juli met een zomers jubileumarrangement voor een all-inprijs van 99,50 euro per persoon.

‘Zondag 14 juli zijn we alweer negen jaar open met restaurant Perceel en dat willen we in de maand juli graag vieren met een heerlijk zomers jubileumarrangement’, aldus eigenaren Sharon Tettero en Jos Grootscholten.

Video: Jos Grootscholten over vernieuwd restaurant Perceel

Jos Grootscholten
Wie reserveert, wordt ontvangen met een aperitief, diverse smaakmakertjes en één extra chefsbite.

Aansluitend geniet je van een verrassingsmenu van vijf gangen en sluit je af met thee of koffie met huisgemaakte friandises en een huisgemaakt digestief.

Foto’s nieuw interieur restaurant Perceel

Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 99,50 euro. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantperceel.nl onder vermelding van ‘jubileum-arrangement’.

Let op: restaurant Perceel heeft zomersluiting vanaf maandag 22 juli (tot en met woensdag 7 augustus).

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zomerarrangement bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

Volgend artikel

Wim Severein viert eerste verjaardag The Millèn Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.