Nieuws

INK Hotel Amsterdam wint internationale designprijs

Mooi nieuws voor de Nederlandse hotelbranche en Amsterdam in het algemeen en INK Hotel Amsterdam in het bijzonder. Maandag 23 november ontving het nieuwe hotel in Londen een internationale award voor het beste ‘Interior Design Lobby, Lounge & Public Areas.’

ChefsFriends meldde eerder al dat INK Hotel Amsterdam in twee categorieën genomineerd was voor deze internationale designprijs.

Slaap- en badkamers
Niet alleen voor Interior Design Lobby, Lounge & Public Areas, maar ook voor Interior Design Bedrooms & Bathrooms.

Maandag 23 november werden tijdens een prestigieuze ceremonie in het Park Plaza Westminster de winnaars bekendgemaakt van de European Hotel Design Awards.

INK Hotel Amsterdam was het enige genomineerde Nederlandse hotel en realiseerde het design in samenwerking met architectenbureau Concrete Amsterdam.

Amsterdamse grachten
Het hoofdstedelijke hotel wil het leven aan de Amsterdamse grachten weerspiegelen: kleurrijk, gezellig druk en inspirerend.

General manager Joachim de Looij over de prijs: ‘Om dit hotel in april van dit jaar te kunnen openen, hebben we een aantal onconventionele keuzes gemaakt wat betreft het interieur, ons personeel en de faciliteiten. Deze award voelt als een beloning voor die keuzes.’

Favoriete werkplek
In mei liet Astrid Schreuders ChefsFriends zien dat het inpandige restaurant Pressroom uitermate geschikt is als werkplek.

Vorig artikel

The Manhattan Hotel komt met arrangement Ontdek Rotterdam

Volgend artikel

De koelkast van Dick Middelweerd

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.