Nieuws

INK Hotel in de race voor internationale designprijs

Het INK Hotel Amsterdam is niet alleen een heel fijne plek om te werken, zoals Astrid Schreuders onlangs liet zien aan ChefsFriends, maar ook een hotel dat internationaal de aandacht trekt. Het is als enige Nederlandse bedrijf genomineerd voor twee European Hotel Design Awards. Prima plek om te verblijven dus.

Mooi nieuws voor het INK Hotel Amsterdam. Het recent aan de Nieuwezijds Voorburgwal geopende hoofdstedelijke bedrijf maakt kans op twee prestigieuze internationale awards. Als enige Nederlandse hotel.

Twee nominaties
De European Hotel Design Awards worden sinds 1998 uitgereikt aan hotels met exceptionele designs en interieurs.

Het INK Hotel is genomineerd in de categorieën Interior Design Bedrooms & Bathrooms en Lobby, Lounge & Public Area’s.

De Tijd
Het concept van het nieuwe hotel is van de hand van architectenbureau Concrete in Amsterdam.

Het INK Hotel huisvest in het pand waar ooit de Nederlandse krant De Tijd onderdak had. Dat verleden komt terug in de drie thema’s ‘Verhalen, Inkt & De Tijd’.

De winnaars van de verschillende awards worden op 23 november bekendgemaakt tijdens een ceremonie in het Park Plaza Westminster Bridge in Londen.

Pressroom
In het hotel is restaurant Pressroom gevestigd. Astrid Schreuders koos die locatie als haar Favoriete werkplek in de gelijknamige videorubriek van ChefsFriends. Deze video is hier te bekijken.

INK Hotel Amsterdam heeft 149 kamers en is onderdeel van de MGallery Collection. Kijk op de website van het hotel voor meer informatie over de kamers en een verblijf.

Vorig artikel

Chef2Chef: Rogér over Keng, Keng over Rogér

Volgend artikel

Verhuizing voor Ratatouille Food & Wine in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.