Nieuws

The Manhattan Hotel komt met arrangement Ontdek Rotterdam

Rotterdam is in opkomst, nationaal en internationaal. Met een speciaal arrangement van The Manhattan Hotel kun je het beste van de stad ontdekken voor een vanaf-prijs van 159 euro per persoon. Bezoek de Euromast, de kubuswoningen en de haven en overnacht in het vijfsterrenhotel.

Maak kennis met de havenstad, sport- en evenementenstad en veel meer vanaf 159 euro per persoon, aldus The Manhattan Hotel over het arrangement Ontdek Rotterdam.

Spido en de Euromast
‘Breng een bezoek aan de iconische kubuswoningen. Maak een Spido-boottocht door de geweldige haven en bekijk de imponerende skyline van Rotterdam op 185 meter hoogte van de Euroscoop in de Euromast.’

Centraal Station
’s Avonds kun je als gast je geluk beproeven in het Holland Casino en de dag wordt afgesloten met een luxe overnachting in The Manhatten Hotel naast het Centraal Station.

Reserveren
Ontdek Rotterdam heeft een vanaf-prijs van 159 euro voor twee personen per nacht op basis van een tweepersoonskamer. Dit is inclusief btw en servicekosten, maar exclusief 4,5 procent stadsbelasting.

Het arrangement is beschikbaar in het weekeinde, op basis van beschikbaarheid. Kijk voor meer informatie op de website van The Manhattan Hotel.

Vorig artikel

100 Euro-arrangement bij Basiliek in Harderwijk

Volgend artikel

INK Hotel Amsterdam wint internationale designprijs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.