Mijn Koelkast

De koelkast van Dick Middelweerd

Dick Middelweerd is naast tweesterrenchef ook een fanatiek sporter. Die combinatie maakte ons nieuwsgierig. Daarom gingen we naar Waalre om een kijkje te nemen in de koelkast van Dick.

Als we aanbellen heeft Dick net drie uur op de mountainbike gezeten om te crossen door de bossen van Waalre. Hij oogt fris en fit, en die uitstraling heeft zijn koelkast ook.

In de koelkast bij huize Middelweerd, ze wonen boven hun restaurant De Treeswijkhoeve, heeft iedereen zijn domein. Zo heeft Anne-Laura, de vrouw van Dick, vanwege allergieën haar eigen producten.

Dick, die af en toe ietwat verbaasd kijkt over wat hij in de koelkast vindt, komt er potjes tegen die hij heeft gekregen van gasten of relaties. En de boys van 14 en 17 hebben hun eigen ‘bierhoekje’ in de koelkastdeur.

In deze rubriek gingen andere bekende chefs Dick voor. Wie? Bekijk hier het overzicht. Heb jij een chef waarvan je altijd al eens in zijn of haar koelkast wil kijken? Laat het ons weten en we gaan er met de camera op af.

Vorig artikel

INK Hotel Amsterdam wint internationale designprijs

Volgend artikel

18 keer Sinterklaas speculaas op Instagram

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.