Nieuws

Lunch De Leuf in Glazen Restaurant 3FM Serious Request

Bas van Kranen en Robin van de Bunt van De Leuf in Ubachsberg komen donderdag 17 december in actie voor 3FM Serious Request, dat dit jaar plaatsvindt in Heerlen. Het duo serveert in Het Glazen Restaurant een driegangenlunch. Voor een all-in prijs van 85 euro kun je die middag aanschuiven.

‘We dragen graag een steentje bij en doen dat natuurlijk, hoe kan het ook anders, door te koken’, aldus eigenaar en gastvrouw Sandra van de Bunt van het met één Michelinster bekroonde restaurant De Leuf in Ubachsberg.

Glazen Huis
Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat eind dit jaar op het Pancratiusplein in Heerlen.

Ook in 2015 is Het Glazen Restaurant aanwezig, op het Raadhuisplein, waarin diverse Limburgse chefs in actie komen om geld in te zamelen voor het goede doel.

Bas van Kranen en Robin van de Bunt
Donderdag 17 december is het de beurt aan het team van De Leuf. Bas (foto) en Robin en hun team serveren een driegangenlunch.

Sandra en haar mensen zorgen voor bijpassende wijnen, die zijn inbegrepen bij de couvertprijs. Hetzelfde geldt voor water en koffie of thee.

Reserveren
Belangstellenden kunnen individueel een stoel reserveren voor 85 euro per persoon.

Het is echter ook mogelijk een tafel voor acht personen te ‘kopen’, die kosten bedragen 680 euro. De opbrengsten komen ten goede aan 3FM Serious Request.

Chef2Chef: Bas en Robin

Bas en Robin trapten onze videorubriek Chef2Chef af. Hierin beantwoorden ze onafhankelijk van elkaar vragen over de ander. Ze weten van tevoren niet welke vragen dat zijn. Bas heeft de culinaire leiding, Robin is zijn rechterhand (en linkerhand).

Vorig artikel

Niven Kunz komt met speciaal MichelinKids-lunch

Volgend artikel

Limburgse pre-première culinaire film Burnt met walking diner

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.