Chef2Chef

Chef2Chef: Bas over Robin, Robin over Bas

In onze nieuwe rubriek Chef2Chef vertelt een chef-kok over zijn souschef en de souschef over zijn chef-kok. Ze weten vooraf niet welke vragen ze krijgen en mogen niet elkaars antwoord horen. In de eerste aflevering aandacht voor het team van De Leuf.

Restaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg staat sinds het overlijden van Paul van de Bunt vorig jaar culinair onder leiding van Bas van Kranen. De rechterhand van Bas is Robin van de Bunt, inderdaad de zoon van.

De frisse Limburgers vertellen in deze aflevering van Chef2Chef onder andere over elkaars beste gerecht, elkaars karaktereigenschappen en over waar ze elkaar over 5 jaar zien staan. De antwoorden geven een goed beeld hoe de jonge koks over elkaar denken en bovenal hoe ze elkaar waarderen en respecteren.

Restaurant De Leuf werd afgelopen november bekroond met een Michelinster. Twee maanden later won de equipe geheel verrassend de prestigieuze kookwedstrijd De Gouden Koksmuts. Het gehele team onder leiding van Sandra van de Bunt maakt een sterke en stabiele indruk en werkt dagelijks snoeihard aan de toekomst. ChefsFriends.nl kan niets anders dan lovend zijn over wat we hebben gezien ‘op’ Ubachsberg.

Heb je een idee over deze rubriek, bijvoorbeeld omdat je vindt dat er een bepaalde chef-kok en souschef aan de beurt moeten komen? Laat het ons weten, dan houden we rekening met onze planning.

 

Vorig artikel

Ron Blaauw over Ron Gastrobar Oriëntal Amsterdam

Volgend artikel

De eerste NIVEN foodbox: dit is de inhoud

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.