Nieuws

Limburgse pre-première culinaire film Burnt met walking diner

Als liefhebber van lekker eten en drinken heb je een bezoek aan de film Burnt natuurlijk op je wensenlijst staan. Is het niet mooi om dat te combineren met lekker eten? Dat kan zondag 22 november bij ECI in Roermond. De gerechten komen van sterchefs Edwin Soumang en Jan Marrees.

Burnt is vanaf 26 november te zien in de Nederlandse bioscopen, maar op 22 november is er een Limburgse pre-première.

Michelinsterren
De film gaat over chef Adam Jones (gespeeld door Bradley Cooper), die door een leven vol drugs, drank en rock & roll de twee Michelinsterren verliest die hij in Parijs bij elkaar kookte.

Hij vertrekt naar Londen met een nieuw doel: drie sterren koken. Een film vol humor, emotie én de liefde voor eten.

Edwin Soumang en Jan Marrees
Heel goed dus dat de sterchefs Edwin Soumang van One in Roermond en Jan Marrees van Bretelli in Weert de koppen bij elkaar hebben gestoken voor een pre-première inclusief walking diner.

Kaarten bestellen
De film wordt vertoond bij ECI Film. De walking diner party vindt plaats bij restaurant One, dat in hetzelfde pand gelegen is.

De ontvangst is om 15.00 uur, het eind rond de klok van 21.00 uur. Kaarten kosten 99 euro per persoon all-in en zijn online te bestellen (klik op giftshop). Let op: er is plek voor 137 gasten.

Vorig artikel

Lunch De Leuf in Glazen Restaurant 3FM Serious Request

Volgend artikel

10 keer meer met bloemkool

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.