Nieuws

Zeven ‘Inspirerende Dagen’ bij Château Neercanne

In het met één Michelinster bekroonde restaurant Château Neercanne in Maastricht vinden in februari zeven zogeheten Inspirerende Dagen plaats. Die avonden serveert het keukenteam onder leiding van chef Hans Snijders een vijfgangendiner voor 85 euro per persoon.

De Inspirerende Dagen van Château Neercanne in Maastricht vinden plaats in de periode dat de keuken van het sterrestaurant wordt verbouwd. Extra inspirerend dus.

Hans Snijders
Tijdens deze bijzondere avonden serveert het team van chef-kok Hans Snijders een vijfgangenmenu, dat is geïnspireerd op een thema.

Dinsdag 7 februari is er een Wine & Dine-avond in samenwerking met Tutto Vino. Een dag later is het onderwerp ‘French Finest’.

Truffel
Truffels spelen de hoofdrol in het diner dat donderdag 9 februari wordt geserveerd en drie dagen later gaat het om ‘al het goede uit de zee’.

Valentijn
Dinsdag 14 februari is er een Valentijnavond, woensdag 15 februari is het ‘Italian Finest’ en op donderdag 16 februari wordt afgesloten met ‘Spanish Finest’.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 85 euro per persoon. Daarvoor geniet je niet alleen van vijf gangen, maar krijg je ook te zien wat er gaat veranderen in de keuken.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@neercanne.nl of p.harkema@neercanne.nl. Bellen is ook mogelijk: Peter Harkema (06-538 99 257).

Vorig artikel

‘Kop tot staart’-filosoof Fergus Henderson bij Rijks Restaurant

Volgend artikel

Video: Melvin Verwaal van Bord’Eau over de ideale kaasplank

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.