Nieuws

Wereldmuseum Rotterdam serveert Filmfestival-menu

Rotterdam staat de komende dagen in het teken van het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Om een bezoek aan de stad en het evenement nog interessanter te maken, wijzen we je graag op het speciale IFFR-menu van restaurant Wereldmuseum, te reserveren als lunch en diner.

Tot en met 5 februari kun je bij het met één Michelinster bekroonde restaurant van het Wereldmuseum genieten van een speciaal IFFR-menu, samengesteld vanwege het International Film Festival Rotterdam.

Lunch en diner
Voor 39,50 krijg je drie gangen geserveerd inclusief een bruisend aperitief. Het menu is beschikbaar als lunch en als diner.

Reserveren
Let op: het aanbod is niet geldig op zaterdag, en op maandag is het restaurant gesloten. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar restaurant@wereldmuseum.nl of door te bellen met (010) 270 71 85.

Film-menu
Vergeet bij de reservering niet om te vermelden dat je komt voor het speciale Film-menu. Eet smakelijk.

Vorig artikel

Beluga loves you is ‘Krug Ambassador’ en heeft nieuwe bar

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Zuid-Holland van Niven Kunz

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.