Nieuws

Beluga loves you is ‘Krug Ambassador’ en heeft nieuwe bar

Mooie berichten uit Maastricht. Tweesterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht is sinds dit jaar één van de vier ‘Krug Ambassadors’ van Nederland en in de lounge is een nieuwe bar gerealiseerd. ‘Wij hebben nu de bar met een internationale uitstraling zoals wij die voor ogen hadden.’

Sinds 1 januari is Beluga loves you van Hans van Wolde en Daniëlle de Boer officieel ‘Krug Ambassador’. Daarmee is het één van de vier ambassadeurs van het Champagnemerk in Nederland.

Restyling
De bar in de #loungearea bij Beluga loves you is het nieuwste project van de restyling die afgelopen anderhalf jaar heeft plaatsgevonden.

Verbouwing
Na de verbouwing van de keuken, met de bijbehorende #foodbararea en #diestubearea, het creëren van een terras in de binnentuin, de vernieuwde #privatediningarea was het nu de beurt aan de bar.

Internationale uitstraling
‘Wij hebben nu eindelijk de bar met een internationale uitstraling zoals wij die voor ogen hadden’, zo laat Gerben Roetert weten.

Hans van Wolde
‘Hans is met de firma Oprey uit Echt naar Spanje afgereisd om de achterwanden van Neolith uit te kiezen en Arte uit Helmond heeft deze geplaatst.’

Led-lampen
‘De bar kenmerkt zich door een wit, met led-lampen verlicht, metalen frame dat vanaf de backbar zwevend doorloopt de #loungearea in.’ Het ontwerp is een samenwerking met Slangen Interieurbouw.

Vorig artikel

Video: Erik van Loo over restyling Parkheuvel Rotterdam

Volgend artikel

Wereldmuseum Rotterdam serveert Filmfestival-menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.