Nieuws

Wandeling Rotterdam met François Geurds aan start en finish

Wil jij je op culinair en architectonisch vlak laten verrassen door Rotterdam, neem dan deel aan de stadswandeling Fanatiek Genieten op z’n Rotterdams. Je start en eindigt bij bedrijven van tweesterrenchef François Geurds en brengt tussendoor een bezoek aan een flink aantal iconische gebouwen in de stad.

Fanatiek Genieten op z’n Rotterdams is een samenwerking tussen tweesterrenchef François Geurds en stadsgids Marc Organiseert.

FG Noodle Bar
Verzamelpunt is FG Noodle Bar in de Hofbogen, waar de lunch (inclusief kokosnoot) wordt genuttigd.

FG Food Labs
Eindpunt is FG Food Labs, eveneens gelegen in de Hofbogen. Daar geniet je van een glas wijn en een speciale amuse. Indien gewenst, kun je een diner toevoegen aan het arrangement.

Markthal
Tussendoor geniet je van de mooiste gebouwen van de Maasstad. Onder leiding van een gids bezoek je onder andere de Markthal, de Rotterdam, het (nieuwe) Centraal Station, het Stadhuis, de Erasmusbrug, het Stadhuis en de Oude Haven.

Reserveren
Het arrangement is dagelijks beschikbaar en te boeken vanaf zes personen. De kosten bedragen 85 euro per persoon. Klik op deze link voor meer informatie over de wandeling en de mogelijkheden.

Reserveren kan door het sturen van een mail naar info@marcorganiseert.nl of te bellen met telefoonnummer 010-763 15 84.

FG Noodle Bar

FG Noodle Bar is de nieuwste aanwinst van tweesterrenchef François Geurds. Het heeft – net als FG Food Labs – een plek in de Rotterdamse Hofbogen. ChefsFriends was met de videocamera aanwezig tijdens de officiële opening.

Vorig artikel

Arrangement Dinner and a Movie (Burnt) bij One in Roermond

Volgend artikel

Restaurant Cordial in Oss serveert Facebook Wintermenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.