Nieuws

Arrangement Dinner and a Movie (Burnt) bij One in Roermond

Genieten van een meergangendiner bij sterrestaurant One in Roermond en aansluitend de film Burnt kijken bij de naastgelegen ECI Cultuurfabriek. Tot en met woensdag 3 februari is het arrangement ‘Dinner and a Movie’ beschikbaar voor 47,50 euro (drie gangen) of 57,50 euro (vier gangen).

Dinner and a Movie is te reserveren op dinsdag, woensdag en donderdag, tot en met woensdag 3 februari.

Restaurant
De ontvangst bij restaurant One is tussen 17.30 en 18.00 uur en vanaf 20.00 uur geniet je van de film Burnt.

Drie of vier gangen
Als je reserveert, dan kun je kiezen voor een menu van drie gangen inclusief ticket voor 47,50 euro of vier gangen inclusief ticket voor 57,50 euro.

In beide gevallen is de prijs exclusief drank. Geef bij de reservering even aan dat het gaat om het arrangement Dinner and a Movie.

Drankje
Wie na de film nog een drankje wil nuttigen, kan dat doen aan de bar van One, het restaurant van Edwin Soumang en Bethany Long.

Michelinster
In Burnt kookt Bradley Cooper als chef de sterren van de hemel. De wereld ligt aan zijn voeten als hij door drank en drugs alles verliest.

Hij vecht zich terug, hervindt zijn succes en heeft een terugkeer aan de top als doel. Dat moet gebeuren middels het behalen van zijn derde Michelinster.

Burnt-première Primedinners in Amsterdam

Maandag 16 november was de Nederlandse première van de film Burnt bij Grand Hotel NH Krasnapolsky in Amsterdam. Voorafgaand vond een exclusieve walking dinner plaats met gerechten van internationale chefs onder aanvoering van onze driesterrenchef Jacob Jan Boerma. ChefsFriends mocht aanwezig zijn en maakte onderstaand videoverslag.

Vorig artikel

Januari-deal voor Facebook-vrienden De Nieuwe Polderkeuken

Volgend artikel

Wandeling Rotterdam met François Geurds aan start en finish

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.