Nieuws

Januari-deal voor Facebook-vrienden De Nieuwe Polderkeuken

Volg jij restaurant De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk op Facebook, dan kom je in de eerste maand van het nieuwe jaar in aanmerking voor een mooi aanbod. Eigenaar Frank Streefland serveert een vijfgangenmenu inclusief glas prosecco voor 49,50 euro per persoon.

Januari-deal is de naam van het speciale aanbod van De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk. Wie in de eerste maand van het nieuwe jaar het restaurant bezoekt, kan voor 49,50 euro genieten van een menu van vijf gangen, inclusief ontvangst met een glas prosecco.

Reserveren
Daarvoor is het wel belangrijk dat je de Facebook-pagina van het restaurant volgt (leuk vindt). Reserveren is noodzakelijk en kan alleen telefonisch: 0182-602016.

Gratis diner voor twee
Als nieuwsbriefabonnee van ChefsFriends maak je deze maand overigens kans op een gratis diner voor twee bij De Nieuwe Polderkeuken. Klik op deze link om te ontdekken hoe jij kans maakt.

Dessert Chocoladeboom

Gerechten op de menukaart hebben een verhaal. Een heel mooi verhaal vaak. In onze videorubriek In de kaart kijken stellen we dit soort gerechten centraal. We trapten onlangs af met een dessert van De Nieuwe Polderkeuken: de Chocoladeboom.

Vorig artikel

Hoogst haalbare Europese classificatie voor Hotel Okura Amsterdam

Volgend artikel

Arrangement Dinner and a Movie (Burnt) bij One in Roermond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.