Nieuws

Hoogst haalbare Europese classificatie voor Hotel Okura Amsterdam

Aan Hotel Okura Amsterdam is het eerste sterrenschild overhandigd dat hoort bij de Europese Vijfsterren Superior rating. Daarmee is Hotel Okura Amsterdam het eerste hotel van Nederland dat deze classificatie ontvangt.

Hotel Okura Amsterdam behoort tot de best scorende hotels van Europa en mag de status Vijfsterren Superior dragen.

General Manager Emmy Stoel reageert: ‘Hospitality, perfectie en uitmuntende service is wat ons drijft bij Hotel Okura Amsterdam. We zijn er ontzettend trots op dat dit tot uiting komt in deze classificatie.’

Superior
In 2016 vindt de overgang plaats van de Nederlandse naar de nieuwe Europese hotelsterrenclassificatie. De Europese sterren onderscheiden zich onder andere door in elke categorie een Superior status toe te kennen aan hotels met onderscheidende faciliteiten.

Hotel Okura Amsterdam heeft als eerste in Nederland besloten de overstap te maken naar de nieuwe Europese indeling. Voordeel van de hotelsterren ligt in een beoordeling van de aanwezige faciliteiten. Het geeft de gast de mogelijkheid een vergelijking te maken met andere hotels in Europa.

 

Toppers Ciel Bleu vertellen over elkaar

Bovenin het hotel werken Onno Kokmeijer en Arjan Speelman op grote hoogte in toprestaurant Ciel Bleu. In onze rubriek Chef2Chef vertellen ze over elkaar.

Vorig artikel

Online wijncursus leuk als verjaardagscadeau of relatiegeschenk

Volgend artikel

Januari-deal voor Facebook-vrienden De Nieuwe Polderkeuken

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.