In de kaart kijken

De chocoladeboom van De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk

Ieder gerecht op de menukaart heeft een verhaal! Vaak zelfs een heel mooi verhaal. In deze nieuwe rubriek gaat ChefsFriends op zoek naar die verhalen. We trappen af met Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk. De inspiratie van zijn Chocoladeboom komt van de dagelijkse autoritten door de polder.

Frank Streefland is eigenaar van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk. Zo’n twintig minuten rijden vanaf zijn woonadres in Rotterdam.

Polder
De vele bomenrijen die hij onderweg in de polder tegenkomt, blijken een goede inspiratiebron voor de ontwikkeling van gerechten. Zijn nieuwste is de Chocoladeboom.

Nieuwsbrief
In deze video maakt hij het dessert op voor de camera van ChefsFriends. In onze nieuwsbrief vertelt Frank (later) meer over de totstandkoming en de ingrediënten.

Diner voor twee
Wat deze eerste aflevering extra bijzonder maakt, is dat ChefsFriends namens Frank een diner voor twee personen in De Nieuwe Polderkeuken mag weggeven.

Bekijk de video om te ontdekken hoe jij kans maakt op deze bijzondere prijs. Wil je het dessert proeven, klik dan hier om een reservering te maken.

Vorig artikel

Sterrenchef François Geurds verkoopt Aziatische oliebollen

Volgend artikel

ChefsFriends.nl wenst u een goed en gezond 2016!

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.