Nieuws

Vierde generatie aan het roer bij Van der Valk-hotel Cuijk

Lotte van den Elsen en Martin Luiten hebben met ingang van het zojuist begonnen jaar de dagelijkse leiding over Van der Valk-hotel Cuijk-Nijmegen. Het duo komt over van het Duitse Hildesheim-hotel, aangesloten bij dezelfde keten, en volgt Arda en Fred van der Valk op.

Fred en Arda zijn de derde generatie. Zij bouwden het hotel ruim twintig jaar geleden op en vinden het nu tijd om het stokje over te dragen aan de volgende – vierde – generatie.

Land van Cuijk
De nieuwe eigenaren hebben Duitsland ingeruild voor het Land van Cuijk en zijn enthousiast over hun stap. ‘Het is een groot hotel in een mooie, groene omgeving die verrassend veel te bieden heeft. Fred en Arda hebben hier echt een prachtige zaak opgebouwd.’

Vernieuwd
De voormalige eigenaren verdwijnen vooralsnog niet – volledig – uit beeld. Ze blijven de komende jaren actief in Terra Ceuclum, hun wijngaard die naast het hotel is gerealiseerd.

Hotel Cuijk-Nijmegen is met de komst van acht nieuwe suites, de uitbreiding met de live cooking en de renovatie van het terras flink vernieuwd in de afgelopen jaren.

Lees ook:
Goed slapen in eigen land in deze toffe themakamers
Nederlandse hotelkamers met een fabelachtig uitzicht
Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk geopend

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Voormalige kerk in Valkenburg is nu restaurant Ambrozijn

Volgend artikel

Eigenaren De Zon in Ommen nemen Hof van Gelre in Lochem over

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.