Nieuws

Eigenaren De Zon in Ommen nemen Hof van Gelre in Lochem over

Het viersterrenhotel Hof van Gelre in Lochem heeft nieuwe eigenaren. Op 1 januari hebben Arne Heitmeijer en Rob Finster de exploitatie overgedragen aan Luc Sietsma en Patrick Wolffenbuttel, die in Ommen ook verantwoordelijk zijn voor onder andere hotel De Zon. René Sloots is aangesteld als general manager.

De nieuwe eigenaren laten op LinkedIn weten ‘met enorme trots bekend te mogen maken dat Hof van Gelre is toegevoegd aan hun mooie collectie’. ‘Verschillende gesprekken en verkenningsrondes gingen aan deze overname vooraf en we zijn heel blij met het resultaat’, aldus Luc.

René Sloots
Als general manager is René Sloots aangetrokken. Hij komt over van hotel Postillion in Bunnik en is een bekende van beide nieuwe eigenaren.

Speciaal arrangement
Hotel Hof van Gelre gaat vrijdag 7 januari weer open en om de overname te vieren, is een speciaal kennismakingsarrangement samengesteld. Voor 149 euro slaap je met zijn tweeën inclusief ontbijt, diner van vier gangen en een glas bubbels.

Luc en Patrick hebben in Ommen al drie zaken, waaronder hotel De Zon. Het arrangement is ook daar te reserveren.

Lees ook:
Nederlandse hotelkamers met een fabelachtig uitzicht
Goed slapen in eigen land in deze toffe themakamers
Dit zijn de topsuites van de Nederlandse tophotels

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vierde generatie aan het roer bij Van der Valk-hotel Cuijk

Volgend artikel

De Loohoeve in Schoonloo niet meer open, maar er is een alternatief

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.