Nieuws

Syrco Bakker kookt Hierbas de las Dunas-diner bij C Amsterdam

Syrco Bakker verzorgt maandag 2 september een diner van negen gangen in de keuken van restaurant C in Amsterdam. De tweesterrenchef van Pure C in Cadzand kookt één avond samen met Arnout van der Kolk, chef-kok van de hoofdstedelijke eetgelegenheid. Een plek aan tafel kost 125 euro.

Arnout van der Kolk van C Amsterdam en Syrco Bakker van Pure C in Cadzand slaan de handen ineen voor een exclusief diner van negen gangen.

Tweesterrenchef
Het middag- en avondvullende programma vindt plaats bij de eetgelegenheid in de hoofdstad en draait om de door de tweesterrenchef ontwikkelde kruidenlikeur Hierbas de las Dunas.

Lees ook: Syrco Bakker gastchef bij Hemingway in Bergen op Zoom

Syrco en zijn team koken samen met Arnout en zijn team een back to back-diner, waarbij de Zeelandse duinkruiden worden gebruikt in Hierbas de las Dunas centraal staan.

Cocktails
Head bartender Milos Stanisic van C Amsterdam zorgt bij drie gangen voor een bijpassende cocktail.

Video: Syrco Bakker over Pure C en zijn signatuur

Reserveren
Reserveren kan door online vooraf een ticket te kopen. De prijs per persoon bedraagt 125 euro. Behalve het diner zijn drie cocktails, brood en één fles tafelwater inbegrepen.

Tickets kunnen niet worden geannuleerd, maar zijn wel door te geven. Het diner bij C Amsterdam start om 19.00 uur, een half uur eerder gaan de deuren open.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Zeeland van Rutger van der Weel

Volgend artikel

Bier-spijsproeverij bij restaurant Eden in Valkenswaard

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.