Nieuws

Syrco Bakker gastchef bij Hemingway in Bergen op Zoom

Syrco Bakker kookt vrijdag 11 oktober in restaurant Hemingway. De tweesterrenchef van Pure C in Cadzand komt in het kader van een gastchef-evenement naar de met een Bib Gourmand bekroonde eetgelegenheid van hotel De Draak in Bergen op Zoom.

Michelin beloonde Syrco Bakker afgelopen jaar met zijn tweede ster. De chef-kok van Pure C kookt vrijdag 11 oktober op uitnodiging bij Hemingway in Bergen op Zoom, het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant van grand hotel De Draak.

Grand hotel De Draak
Syrco verzorgt die avond een diner, dat bestaat uit zes gangen. Dat gebeurt in samenwerking met chef Torben Bouterse van Hemingway.

In de periode na het evenement blijft één van zijn signatuurgerechten op de kaart staan in Bergen om Zoom.

Video: Syrco Bakker over Pure C en zijn signatuur

All-in en overnachten
De prijs per couvert bedraagt 110 euro. Wil je liever all-in, dan betaal je daarvoor 195 euro per persoon.

Ook overnachten? Dat kan! In dit geval bedragen de kosten 240 euro per persoon. Geef bij je reservering even aan waar je voorkeur naar uitgaat.

JRE-Nederland
Voor het evenement geldt een aanbetalingsplicht van 50 euro per couvert. Reserveren kan via de website van restaurant Hemingway, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant De Keuken van Arragon kookt de koelkast leeg

Volgend artikel

Bijzondere Bourgogne-proeverij bij Fitzgerald in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.