Nieuws

Slapen in Rembrandt Suite Conservatorium Hotel Amsterdam

Ter gelegenheid van het Jaar van Rembrandt presenteren het Conservatorium Hotel en het Rijksmuseum een speciale Rembrandt Suite. Bij een reservering van de ‘Art Suite by Rembrandt’ zijn onder andere inbegrepen toegang tot de tentoonstelling van de kunstschilder en zijn biografie.

Twee Amsterdamse bedrijven hebben de handen ineengeslagen in het Jaar van Rembrandt. In het Conservatorium Hotel kun je de ‘Art Suite by Rembrandt’ reserveren en daarbij inbegrepen is toegang tot de tentoonstelling en vaste collectie van het Rijksmuseum.

De Nachtwacht
Voor de inrichting van de suite en de accessoires hebben ontwerper Irma Boom en kunstenaar Sarah van Sonsbeeck zich laten inspireren door Rembrandts beroemdste schilderij De Nachtwacht.

Rijksmuseum
Bij de reservering zijn, naast een ontbijt voor twee, diverse extra’s inbegrepen. Behalve toegang tot de expositie en de vaste werken in het Rijksmuseum zijn dat het boek ‘Rembrandt: biografie van een rebel’ en slaapmaskers met ogen van Rembrandts portretten van ‘Marten & Oopjen’.

Reserveren
Het pakket is beschikbaar voor een vanaf-prijs van 875 euro per nacht en een verblijf tot 29 december dit jaar.

Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (020) 570 00 00 of door het sturen van een e-mail naar host@conservatoriumhotel.com.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Oranje Leeuwinnen-arrangement Avant-Garde van Groeninge

Volgend artikel

Tango Avond bij De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.