Nieuws

Oranje Leeuwinnen-arrangement Avant-Garde van Groeninge

Voetbal en goed eten en goed drinken in één pakket? Strak plan toch! Zaterdag 1 juni spelen de Oranje Leeuwinnen in het Philips Stadion in Eindhoven hun laatste oefenwedstrijd voor het WK in Frankrijk. Jij kunt het combineren met een speciaal arrangement van Avant-Garde van Groeninge.

Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal speelt de laatste oefenwedstrijd voor het WK in het Philips Stadion in Eindhoven.

Zaterdag 1 juni is Australië de tegenstander en jij kunt die wedstrijd combineren met een driegangenmenu bij Avant-Garde van Groeninge.

Johan van Groeninge
Voorafgaand aan het duel serveren chef-kok en eigenaar Johan van Groeninge en zijn team een aperitief, drie gerechten met bijpassende wijnen, ijswater en een mokka- of theeservies. De wedstrijd bekijk je vanuit een luxe stoel op het aangrenzende terras.

Interland
De ontvangst is vanaf 15.45 uur, om 16.15 uur ga je aan tafel. De oefeninterland begint om 18.15 uur. De kosten bedragen 100 euro per persoon, een entreeticket is bij deze prijs inbegrepen.

Voor meer informatie en het plaatsen van een reservering kun je terecht op de website van restaurant Avant-Garde van Groeninge.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nederlandse zaken in lijst beste mondiale groenterestaurants

Volgend artikel

Slapen in Rembrandt Suite Conservatorium Hotel Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.