Nieuws

Robin vijf jaar in keuken De Leuf: mooiste gerechten in één menu

De Leuf in Ubachsberg staat aan de vooravond van een verbouwing. De zomervakantie wordt gebruikt voor de realisatie van een 2.0-versie van het sterrestaurant. Omdat het dit najaar vijf jaar geleden is dat Robin van de Bunt zijn plek in de keuken innam, serveert hij het ‘best of 5 years’-menu.

Het bijzondere menu is beschikbaar van 16 juni tot aan de zomersluiting, die begint op 17 juli, en bevat de ‘allermooiste gerechten van de afgelopen vijf jaar’. Een trip down memory lane, aldus Sandra, Michelle en Robin van de Bunt.

Vijf jaar geleden kreeg Robin de leiding in de keuken van het door Michelin met een ster bekroonde restaurant.

Verbouwing
Tijdens de zomersluiting, die duurt tot en met 17 augustus, gaat het restaurant op de schop. Ontwerper Tim Reiters heeft een ‘fantastisch interieurontwerp’ gemaakt, dat helemaal aansluit bij de nieuwe De Leuf. ‘We geven niet te veel weg, kom na 18 augustus vooral zelf een kijkje nemen’, zo laat de familie weten.

Inventaris te koop
Ben je fan van het huidige interieur, weet dan dat de volledige inventaris in de verkoop gaat. Als je interesse hebt, kun je zondag 26 juni tussen 13.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen. Ook is het mogelijk om via e-mail een lijst op te vragen met daarop de attributen die in de verkoop gaan.

Lees ook:
Gault&Millau reikt prijzen uit aan zestien horecatoppers
De favoriete restaurants in Limburg van Robin van de Bunt
De favoriete delicatessenwinkels in Limburg van Robin van de Bunt

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Niven Kunz over koken met groenten thuis

Volgend artikel

Gault&Millau voegt achttien restaurants toe aan selectie 2022

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.