Nieuws

‘Niks in the Fridge’-menu bij sterrestaurant Bretelli in Weert

Jan Marrees en zijn partner Patricia gaan genieten van een zomervakantie. Van 9 tot en met 20 augustus zijn de deuren van restaurant Bretelli in Weert gesloten. De drie dagen voor de sluiting kun jij genieten van een ‘Niks in the Fridge’-menu als de sterchef zijn koelkast leeg kookt.

Het is inmiddels een traditie bij Bretelli in Weert. Voordat sterchef Jan Marrees de deuren van zijn restaurant sluit vanwege zijn zomervakantie, kookt hij zijn koelkast leeg.

Geen menukaart
Van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 augustus kun je als gast aanschuiven voor een ‘Niks in the Fridge’-menu. Geen menukaart, maar wel vier gangen voor 45 euro per persoon.

Reserveren
Heb je interesse, neem dan contact op met het restaurant. Dat kan telefonisch via (0495) 45 20 28 of door het sturen van een e-mail naar contact@bretelli.nl.

Michelin
Bretelli is gevestigd aan de Hoogstraat in het Limburgse Weert en in het bezit van een Michelinster. Het restaurant is aangesloten bij JRE Nederland.

Chef2Chef met Jan Marrees en Pim Jochems

Sterchef Jan Marrees van Bretelli en zijn rechterhand Pim Jochems hebben voor onze videorubriek Chef2Chef vragen beantwoord over de ander. Benieuwd naar wat ze van en over elkaar weten, de antwoorden vind je in de video.

Vorig artikel

Makreel met tomaat en avocado van ’t Klooster Wijk bij Duurstede

Volgend artikel

Internationale sterrenchefs gaan koken bij Fris in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.