Nieuws

Internationale sterrenchefs gaan koken bij Fris in Haarlem

Rick May is per 1 september eigenaar van restaurant Fris in Haarlem en hij doet direct van zich spreken. De ambitieuze chef gaat samenwerken met The Best Chef en dat betekent dat internationale sterchefs op regelmatige basis komen koken in zijn eetgelegenheid. Guiseppe d’Aquino trapt op 18 oktober af.

De samenwerking van restaurant Fris met The Best Chef betekent dat diverse internationale door Michelin bekroonde chefs als gast komen koken in Haarlem.

Rick May
Rick May volgt per 1 september Sophia en Lex Gasseling op als eigenaar van het restaurant. Hij is er al werkzaam als chef-kok.

Michelin
Dinsdag 18 oktober is de aftrap. De met één Michelinster bekroonde Giuseppe d’Aquino van restaurant Oseleta in het Italiaanse Verona is dan de gastchef.

Diner all-in
Als gast geniet je van een achtgangendiner all-in voor 140 euro. Een plek reserveren kan vanaf vandaag.

Reserveren
Telefonisch (023-531 07 17) of door het sturen van een e-mail (info@restaurantfris.nl). Uiteraard kun je via die wegen ook meer informatie inwinnen.

Bib Gourmand
Fris is gevestigd aan de Twijnderslaan in Haarlem. Het restaurant is in het bezit van een Bib Gourmand en aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

‘Niks in the Fridge’-menu bij sterrestaurant Bretelli in Weert

Volgend artikel

Kliekjesdiner all-in bij restaurant L’Atelier in Gulpen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.