Nieuws

Nieuwe general managers voor Eden-hotels in Amsterdam en Rotterdam

Eden Hotels heeft nieuwe general managers benoemd voor twee van haar hotels. Maarten Benschop gaat leiding geven aan het Jan Luyken Hotel Amsterdam en Roy Peters (foto) is aangesteld voor het Savoy Hotel Rotterdam.

Maarten (32) neemt in Amsterdam de taken over van Roy (33), die – dus – verhuist naar Rotterdam. Hij heeft een verleden bij de Amsterdamse hotels The Dylan en Grand Hotel Amrâth.

Jan Luyken Hotel
Roy startte zeven jaar geleden namens Eden Hotels bij het Babylon Hotel in Den Haag en werkte daarna in dienst van de onderneming voor de hoofdstedelijke hotels Eden Hotel Amsterdam en het Jan Luyken Hotel Amsterdam.

Léon Dijkstra
‘We gaan onze groeiambitie met een enthousiast team waarmaken’, aldus algemeen directeur Léon Dijkstra van Eden Hotels. ‘We hebben twee nieuwe collega’s aan boord mogen halenl en zijn erg trots dat Roy intern de kans krijgt om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen bij een mooi hotel.’

De andere externe benoeming is die van Maarten van Gasteren, die als leisure accountmanager aan de slag gaat voor de hotelgroep.

Sjoerd Dijkstra
Eden Hotels is een Nederlands familiebedrijf met veertien hotels in stadscentra door heel Nederland. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en is groot geworden onder leiding van oprichter Sjoerd Dijkstra.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Niven Kunz over de 80/20-filosofie en groenten in de hoofdrol

Volgend artikel

Jubileum Yamazato gevierd met Japanse Omakase-beleving

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.