Nieuws

Katseveer viert jubileum met walking dinner op Oosterschelde

Feest bij Katseveer in Wilhelminadorp. Het met één Michelinster bekroonde restaurant bestaat 12,5 jaar en viert dat vrijdag 10 juni met een uniek diner. Als gast geniet je van een avond varen over de Oosterschelde inclusief heerlijk gerechten, lekkere wijnen en bijzondere cocktails. Er is plek voor 150 gasten.

Wil je het 12,5-jarig jubileum van restaurant Katseveer in Wilhelminadorp mee vieren, dan is het raadzaam om snel te reserveren voor de ‘feestavond’ op vrijdag 10 juni.

Jessica en Rutger van der Weel
Eigenaren Jessica en Rutger van der Weel hebben een uniek walking dinner georganiseerd aan boord van een prachtig schip: de Denick II.

Wijnen en cocktails
Van 18.30 tot 23.00 uur vaar je over de Oosterschelde, terwijl je ondertussen geniet van heerlijke gerechten, lekkere wijnen, bijzondere cocktails, muziek en entertainment. Bij mooi weer kun je bovendien plaatsnemen op het dek.

Reserveren
Voor deze volledige avond uit bedragen de kosten 135 euro per persoon. Let op: er is plaats voor maximaal 150 gasten.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@katseveer.nl.

Vorig artikel

Luc Kusters over groenten, moestuin, Dutch Cuisine en Bolenius

Volgend artikel

Aperitief van het huis bij 102-jarige Juliana in Valkenburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.