Nieuws

Luc Kusters over groenten, moestuin, Dutch Cuisine en Bolenius

Limburger Luc Kusters is succesvol ondernemer in het zakendistrict van Amsterdam. Op de Zuidas exploiteert hij samen met Xavier Giesen restaurant Bolenius. Op de kaart groenten, veel groenten. In deze periode van het jaar uiteraard asperges. Bovendien is de chef-kok initiator en voorvechter van Dutch Cuisine. ‘Een pannenkoek met spek en ui uitgevoerd in het hoge segment, dat is lekker en dat is Nederlands. Daar ben je trots op.’

Vorig artikel

Culinair wandelen in Hengelo langs lekkerste gerechten en wijnen

Volgend artikel

Katseveer viert jubileum met walking dinner op Oosterschelde

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.