Nieuws

Aperitief van het huis bij 102-jarige Juliana in Valkenburg

102 jaar en still going strong. Vandaag, donderdag 14 april, is het liefst 102 jaar geleden dat Juliana in Valkenburg het levenslicht zag. Extra bijzonder is dat het bedrijf inmiddels terug is in de familie. Meer dan voldoende redenen voor een traktatie.

Oké, het is wat kort dag maar als je vandaag, morgen, overmorgen, zondag of maandag gaat dineren bij Juliana in Valkenburg, dan ontvang je het aperitief van het huis.

Limburgse instituut
Aanleiding is de 102e verjaardag van het Limburgse instituut, dat recent zelfs weer terugkwam in de familie.

Frederique Stevens
‘Natuurlijk eren we onze oude dame op haar verjaardag, al voelen we onszelf nog een stuk jonger’, aldus eigenaren Frederique Stevens en Philip van Uden.

Facelift
‘Juliana heeft de afgelopen jaren een facelift gekregen, zowel innerlijk als uiterlijk is ze weer helemaal van de tijd, en dat delen we graag met jullie.’

Restaurant
Van donderdag 14 tot en met maandag 18 april ontvang je bij je bezoek aan restaurant Juliana daarom een aperitief van het huis.

Menu
Bij Juliana ‘new style’ stel jij voor een vanaf-prijs van 35 euro je eigen drie- of viergangenmenu samen uit het aanbod op de menukaart.

Vorig artikel

Katseveer viert jubileum met walking dinner op Oosterschelde

Volgend artikel

Video: Jonathan Karpathios, voorvechter van ‘Echt Eten’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.