Nieuws

Internationale prijs voor hotel en sterrestaurant Bij Jef

Een mooie prijs voor Nadine Mögling en Jef Schuur. Tijdens de internationale conferentie van Relais & Châteaux is Bij Jef in Den Hoorn op Texel bekroond met de Passion Trophy 2022, die wordt uitgereikt aan dat bedrijf dat net dat extra stapje zet om de dingen perfect te maken.

‘Het is geweldig dat de passie die wij hebben, wordt gezien en gewaardeerd binnen deze prachtige organisatie met wereldwijd zoveel mooie huizen’, aldus SVH Meestergastvrouw Nadine.

Ze laat weten ontzettend trots te zijn de Passion Trophy 2022 in ontvangst te mogen nemen. ‘Onze grote dank gaat uit naar onze brigade, want het is een echte teamprestatie.’ Tijdens de internationale conferentie van Relais & Châteaux kwamen de 580 leden wereldwijd virtueel bijeen. Slechts tien hotels en restaurants ontvingen trofeeën, uitgereikt als erkenning voor het enthousiasme en de inzet van de leden in een moeilijke tijd.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Prijzen voor bij JRE-Nederland aangesloten restaurants

Volgend artikel

Zestien nieuwkomers in top 100 Lekker; 32 nieuwe zaken in de gids

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.