Nieuws

Dineren en golfen tijdens Landgoed Lauswolt Culinair Open

Op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag vindt zondag 15 september het Landgoed Lauswolt Culinair Open plaats. Een golfwedstrijd, die wordt afgesloten met een diner in sterrestaurant De Heeren van Harinxma. Voor belangstellende is een speciaal arrangement samengesteld, inclusief overnachting.

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen aan het Landgoed Lauswolt Culinair Open, het inmiddels traditionele evenement van Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

De Heeren van Harinxma
Deze zogeheten shotgunwedstrijd wordt gespeeld op zondag 15 september en afgesloten met een diner in het met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma.

Arrangement
Voor belangstellenden is een speciaal arrangement samengesteld, dat bestaat uit deelname aan de wedstrijd, diner met bijpassende dranken, overnachting in een Comfortabele Kamer en champagneontbijt. Bovendien kun je gebruikmaken van zwembad, sauna en Turks stoombad.

Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 199,50 euro en reserveren kan telefonisch via nummer (0512) 38 12 45 of door het sturen van een e-mail naar shoogland@lauswolt.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wine & Dine met Spaans domein Valencisco bij De Leuf

Volgend artikel

Internationale kansen als lid Chaîne des Rôtisseurs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.