Wine & Dine met Spaans domein Valencisco bij De Leuf

In het hart van de Spaanse Rioja Alta ligt wijndomein Valencisco. De organische en biodynamische wijnen die er worden gemaakt, staan dinsdag 17 september centraal tijdens een Wine & Dine bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg.
Dinsdag 17 september houdt restaurant De Leuf in Ubachsberg opnieuw een Wine & Dine, in samenwerking met Goessens. Centraal staat Valencisco in Ollauri, gelegen in het hart van Rioja Alta.
Tempranillo
Het domein heeft als doel uiting te geven aan de elegantie en delicaatheid van de noordelijke tempranillo en concentreert zich op het produceren van premium, unieke en elegante tempranillo’s.
Foto’s vernieuwd restaurant De Leuf in Ubachsberg
Eikenhouten vaten
Valencisco maakt het verschil door organische en biodynamische praktijken in de wijngaard te implementeren. Dit gebeurt door vergisting in betonnen vaten en door de wijn enkel in Franse eikenhouten vaten te laten rijpen.
Robin van de Bunt
Tijdens de Wine & Dine geniet je als gast van een door chef-kok Robin van de Bunt en team geserveerd viergangenmenu met begeleidende wijnen. Een plek aan tafel kost 110 euro per persoon, deze prijs is all-in.
Alliance Gastronomique
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar receptie@deleuf.nl of door te bellen met telefoonnummer (045) 575 02 26. Restaurant De Leuf is aangesloten bij Alliance Gastronomique.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.