Nieuws

Wine & Dine met Spaans domein Valencisco bij De Leuf

In het hart van de Spaanse Rioja Alta ligt wijndomein Valencisco. De organische en biodynamische wijnen die er worden gemaakt, staan dinsdag 17 september centraal tijdens een Wine & Dine bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg.

Dinsdag 17 september houdt restaurant De Leuf in Ubachsberg opnieuw een Wine & Dine, in samenwerking met Goessens. Centraal staat Valencisco in Ollauri, gelegen in het hart van Rioja Alta.

Tempranillo
Het domein heeft als doel uiting te geven aan de elegantie en delicaatheid van de noordelijke tempranillo en concentreert zich op het produceren van premium, unieke en elegante tempranillo’s.

Foto’s vernieuwd restaurant De Leuf in Ubachsberg

Eikenhouten vaten
Valencisco maakt het verschil door organische en biodynamische praktijken in de wijngaard te implementeren. Dit gebeurt door vergisting in betonnen vaten en door de wijn enkel in Franse eikenhouten vaten te laten rijpen.

Robin van de Bunt
Tijdens de Wine & Dine geniet je als gast van een door chef-kok Robin van de Bunt en team geserveerd viergangenmenu met begeleidende wijnen. Een plek aan tafel kost 110 euro per persoon, deze prijs is all-in.

Alliance Gastronomique
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar receptie@deleuf.nl of door te bellen met telefoonnummer (045) 575 02 26. Restaurant De Leuf is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

3 x Spaanse frisse wijnen voor de zwoele zomeravonden

Volgend artikel

Dineren en golfen tijdens Landgoed Lauswolt Culinair Open

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.